Kesätyöntekijä / Summer trainee

Save
You need to sign in or
create an account to save a job.

KESÄTYÖPAIKKA

Oletko jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva ympäristötekniikan / geologian opiskelija?
Tule meille kesätöihin!

Haemme kesäksi, sekä mahdollisesti syksyksi, 2021 määräaikaiseen työsuhteeseen harjoittelijoita Tampereen, Helsingin ja Turun toimipisteisiimme.

Työ sisältää mm. ympäristöteknisiä maaperä- ja pohjavesitutkimuksia sekä ympäristöteknistä valvontaa kohteissamme ympäri Suomen.

Odotamme hakijalta hyviä kommunikointitaitoja, reipasta asennetta ja kiinnostusta kenttätyöhön. Työn toteuttamiseen tarvitset myös ajokortin ja oman auton.

Lisätietoja antavat:

Helsinki ja Tampere: Ville Malmivaara puh. 040 7721 619
Turku: Marko Syrjänen, puh. 040 7515 915

Golder Associates Oy on arvostettu ja valtakunnallisesti toimiva ympäristöalan konsulttiyritys. Se kuuluu vuonna 1960 perustettuun Golder Associates -konserniin, jonka palveluksessa toimii lähes 6500 henkeä noin 165 toimipisteessä ympäri maailmaa. Suomessa Golder on toiminut yli 20 vuoden ajan ja sen palveluksessa on noin 50 henkeä Helsingin, Turun ja Tampereen toimipisteissä.

Tuotamme riippumattomia konsultti-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita, erityisosaamisalueinamme ympäristö, maaperä, turvallisuus ja energia. Asiakkaamme edustavat elinkeinoelämän suurimpia vaikuttajia eri toimialoilta, kuten öljy- ja kaasuteollisuus, kaivosteollisuus ja muu tuotantoteollisuus, energian tuotanto ja logistiikka.

www.golder.fi | www.golder.com

#LI-KH1