Deep Learning Developer

Save
You need to sign in or
create an account to save a job.

Be visionary

At FLIR, we have a simple but ambitious mission: to develop market-leading thermal and sensing technologies which enhance everyday life. From saving energy, to saving lives FLIR is making a real difference in our world.

Our products are used in a wide array of situations to rescue people in danger, detect criminals, conserve energy, navigate safely, provide security around the globe, and protect our environment.

We are looking for individuals who thrive on making an impact and want the excitement of being on a team that wins.

  

Job Description

  

Vi har allerede lagd verdens minste operasjonelle drone. Nå skal vi gjøre den smartere! Det meste av dagens funksjonalitet er operatørstyrt, og nå ønsker vi å ta over mye av jobben fra operatøren, samt utvide med helt nye bruksområder. Så, vil du hjelpe oss å bytte ut operatøren?

Mange av oppgavene vi må klare for å oppnå autonomi løses best av deep learning og andre AI-metoder. Vi søker derfor å styrke autonomidelen av Flight Control & Autonomy-avdelingen med flere dyktige AI-utviklere. Sammen skal vi videreutvikle state-of-the-art for å lage en fullt autonom drone, som ikke bare skal brukes på lab’en, men som er garantert å bli brukt i den virkelige verden.

Du blir en del av en gruppe på 3-5 utviklere som blir ansvarlig for nnhenting av datasett, trening og verifisering av nettverk, implementering på dronen eller basestasjonen, samt optimalisering for å nå kjøretidskrav.

Du må ha trent et nevralt nett før og faktisk fått det til å løse oppgaven, enten på skolen, på fritiden eller i jobbsammenheng. Erfaringen trenger ikke være med CNNs, men du må ha erfaring med ANNs. Spesielt gode resultater i andre AI/machine learning-metoder kan veie opp for manglende erfaring med ANNs. Det er ikke så farlig om det har gått noen år siden du holdt på med nevrale nett, så lenge du har gode resultater å vise til.

Det er fint med erfaring med Tensorflow, PyTorch, Caffe eller andre rammeverk, men det er viktigere at du har vært deltagende i selve treningen, enten trent nettverk fra scratch eller transfer learning.

Ønsket bakgrunn:

·      Utdanning på MSc eller PhD nivå, eller relevant kompetanse og erfaring

·      Du har erfaring med C/C++, samt Matlab eller Python

·      Både nyutdannede og søkere med erfaring ønskes

Vi tilbyr:

·      Kort vei fra kode til drone: bygg, last på og launch den fra pulten

·      Innendørs flyhall

·      Gamingkvelder med brettspill og drone racing med egenutviklet drone

·      Bra kaffe!

·      Bedriftsidrettslag

·      Gode pensjons- og forsikringsordninger

·      Ping pong

Det er en forutsetning at ansatte kan sikkerhetsklareres i henhold til norske regler. For informasjon om sikkerhetsklarering se https://www.nsm.stat.no/om-nsm/tjenester/personellsikkerhet/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/ofte-stilte-sporsmal-om-sikkerhetsklarering/

Vennligst legg ved:

·      CV

·      Kortfattet motivasjonsbrev

·      Karakterutskrifter

Arbeidssted er i våre kontorer på Hvalstad, Asker, ca. 15 km utenfor Oslo.

  

FLIR and all of our employees are committed to conducting business with the highest ethical standards. We require all employees to comply with all applicable laws, regulations, rules and regulatory orders. Our reputation for honesty, integrity and high ethics is as important to us as our reputation for making innovative sensing solutions.

FLIR is an equal opportunity employer.