Senior Miljökonsult med fokus på klorerade kolväten


Golder rekryterar Senior Miljökonsult med fokus på klorerade kolväten

Golder är ett globalt medarbetarägt konsultföretag inom miljö- och geoteknik. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, gruv- och tillverkande industri. Vi har gjort oss kända för vår expertis och våra innovativa och hållbara lösningar och vi strävar efter att bistå projekt och beställare från tidigt skede, med utredningar och planering, till att agera som tekniskt stöd i projektens senare delar. På miljösidan är vi ca 65 specialister placerade i Stockholm, Göteborg och Luleå. Vi arbetar med projekt som rör allt från miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar till tillståndsprövning samt hantering av förorenade områden.

Om rollen:

Vi söker nu en Senior Miljökonsult. Vi ser gärna att du har intresse för, och erfarenhet av, undersökningar och utredningar av klorerade kolväten då vi har många uppdrag inom detta område och måste förstärka vårt team. Vårt dagliga arbete styrs i stor utsträckning av projektteam så med fördel har du även andra kompetens- och intresseområden för att kunna ta för dig av bredden i våra olika projekt. Som senior Miljökonsult hos oss har du även stor möjlighet att påverka det dagliga arbetets innehåll och din framtida utveckling i ett nära samarbete med kollegor med gedigen specialistkompetens.

Personlig utveckling och laganda är viktigt för oss och du kommer att få arbeta tillsammans med kollegor från våra olika kontor i Sverige och internationellt. I utbyte erbjuder vi en inspirerande miljö och ofta komplexa projekt, där du har stor möjlighet att påverka det dagliga arbetets innehåll och din framtida utveckling i ett nära samarbete med kollegor med specialistkompetens.

Exempel på ansvarsområden:

 • Undersökningar av föroreningstransport i yt- och grundvatten i anslutning till förorenade områden eller projektering av grundvattenpåverkande saneringar.
 • Förorenad mark - Undersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar samt praktiskt genomförande inklusive projektering och upphandling av entreprenader.

  Om dig:

 • Du är sannolikt civilingenjör eller naturvetare med inriktning mot vatten eller miljö
 • Du har minst fem års erfarenhet av utredningar av förorenade områden.
 • Du har god förståelse för praktiskt genomförande av undersökningar, undersökningsmetodik och nödvändiga analystekniker.
 • Du har erfarenhet av utredningar och gärna åtgärder av områden förorenade med klorerade kolväten.
 • Du kan formulera dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift, samt vara beredd att resa.
 • Körkort B

  Vi erbjuder:

 • Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och internationellt
 • En samlad stor kunskap och erfarenhet hos kollegor som delas genom tekniska nätverk och samarbete i uppdrag
 • Personlig och teknisk utveckling
 • En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
 • Trevliga och kompetenta kollegor i ett av världens största personalägda konsultbolag inom Geo och Miljö

  Placering: Stockholm, Göteborg eller Luleå

  Låter detta som något för dig?
  Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande.
  Frågor om tjänsten besvaras av Karin Hedenström, Senior Talent Acquisition Specialist på telefon 0704-16 39 12.

  Golder Associates är en global medarbetarägd organisation med över 50 års erfarenhet inom miljö, jord, berg, vatten och naturresurser. Vi har en integritet och omsorg i vår rådgivning och verkar för kostnadseffektiva lösningar och en hållbar samhällsutveckling. Vi har en unik laganda och en vilja att gå ett steg längre i våra tekniska lösningar, vår service och våra relationer. Totalt är vi över 6500 medarbetare varav 160 arbetar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Luleå. Vi arbetar med projekt inom exempelvis infrastruktur, tillverkande industri och gruvindustri och vi har gjort oss kända för vår expertis och våra innovativa och hållbara lösningar.